Детска площадка в Пловдив тъне в боклуци, сигнализира Мария Ненова в

...
Детска площадка в Пловдив тъне в боклуци, сигнализира Мария Ненова в
Коментари Харесай

Детска площадка в Пловдив тъне в мизерия СНИМКИ

Детска площадка в Пловдив тъне в отпадъци, алармира Мария Ненова в една от пловдивските Facebook групи.

Площадката се намира в район Южен. Мария споделя, че площадката се е трансформирала в кочина. Тя е споделила фотоси, от които е видно, че кошчетата за отпадък са претъпкани. По земята има голям брой фасове и пластмасови бутилки от минерална вода. 

Мария Ненова твърди, че от Оперативна програма " Чистота " не се ангажират да почистят площадката.

" Това е детската площадка против бензиностанция " Хаджията Груев ". Никой не чисти! Не съм видяла чистачки да събират отпадък и да метат! Община?! За младежите нямам думи - то е до образование и съзнание ", написа дамата.

Мария споделя, че родители почистват непринудено детската площадка.

" Ние, родителите, " хвърляме " по една метла, само че без значение е, на другия ден отново кочина. Къде са институциите? ", отбелязва тя.

Освен това част от настилката на детската площадка е изкъртена, а някои от пейките имат потребност от ремонт. Посочва се още, че липсва осветяване, а това основава в допълнение стеснение.

" Че то всичко е за ремонт! Що за пейки?! Свинщината е нещо, което очевидно е присъщо на обществото ни! Но има и хора, които ценят, пазят и точно НИЕ се възмущаваме и недоволстваме от държанието на безхаберните! Нужни са нови закони, прецизен надзор, вечерни часове и чиновници на ЗАКОНА, които да наблюдават за спазването му. Не на последно място СОЛЕНИ ГЛОБИ! Всеки проблем си има решение! ", изрази мнението си Мери Джейн в мненията под поста.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР